Petek Temizliği 441 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Petek temizliği fiyatları 2018 fiyatları çok değişmemekle beraber az da olsa artış göstermiştir. Isıtmayan petekleri temizletmek isteyenler güncel durumda  petek temizliği fiyatları 2021 yazıp netten bakarak bunu öğrenmek isterler. İstanbul 2021 kalorifer peteği temizleme fiyatları veya 2021 kombi petek temizliği fiyatları yazarak de arama yapanlar da  vardır.

Araştırma yaparken sadece fiyat odaklı olmadan temizliğin ne kadar sürdüğü, nasıl yapıldığı hakkında da bilgi alın. Zira bu şekilde araştırma yapmazsanız fiyat karşılaştırmaları sizi yanlış kişilerden hizmet almaya itecektir. Petek temizleme fiyatları, kalorifer petek temizleme fiyatları, kombi petek temizliği fiyatları başlıkları ile fiyat araştırması yapabilirsiniz.

Nete yazacağınız kısa kısa kelime öbekleri sırası ile şu şekilde olabilir. Kombi petek temizleme fiyatları, petek temizleme ücreti, kalorifer peteği temizleme fiyatları ve radyatör petek temizliği fiyatları şeklinde olabilir. Diğer taraftan merak edilen evde petek temizliği nasıl yapılır ve petek temizliği kaç yılda bir yapılır? Evde  petek temizleme kısıtlı yapılabilir ve petek temizliği en az 2 yılda bir yaptırılmalıdır.

Kalitesiz ucuz kalorifer peteği temizliği petek temizleme fiyatları düşük olsa da bu hizmeti yapacak kişi ilaç ve cihazla petek temizliği yapmayacak ise hizmet almayın. Petek temizleme ücreti radyatör petek sayısına göre belirlenir bu durumda fiyatlar aşağı yukarı bellidir. Piyasa fiyatının ne çok üstü ne de çok altında fiyat verenlerden hizmet almayın.

Petek Temizliği Fiyatları 2018 Kalorifer Peteği Temizleme Fiyatları

Petek temizliği fiyatları her firmada farklı olabilir. Petek temizliği kaç para diye bir araştırma yaparsanız fiyatların farklı olduğunu görebilirsiniz. Petek temizliği fiyatı petek sayısına göre değişir. Ortalama bir dairede 5 petek olduğunu düşünün, somut olsun diye biz bunları panel petek, döküm petek ve alüminyum petek diye gruplayıp fiyatlayalım. Sizde bu sayede net fiyat bilgisi elde etmiş olun. Bu arada güncel petek temizliği fiyatları daire iş yeri villa gibi farklı mekanlar içinde farklıdır.

 2018 için yılı için petek temizliği fiyatları ile 2021 fiyatları karşılaştırmasını yapalım. 

  • Panel Petek Temizliği;

Panel petek temizliği en kolay olan petek cinsidir

2018 yılı için 5 Adet Panel Petek Temizleme Fiyatı 150 TL dir.

2021 yılı için 5 Adet Panel Petek Temizleme Fiyatı 250 TL dir

  • Döküm Petek Temizliği;

Döküm petek kanalları geniş olan ve temizlik yapılırken panel peteğe göre biraz daha fazla uğraştıran petektir. Geniş kanal diplerinde çöken kireç taşları vb. atıkları sistem dışına atılmalıdır.

2018 yılı için 5 Adet Döküm Petek Temizleme Fiyatı 200 TL dir.

2021 yılı için 5 Adet Döküm Petek Temizleme Fiyatı 300 TL dir.

  • Alüminyum Petek Temizliği;

Alüminyum peteklerin kanalları dar olduğu için çamurlaşma çok yoğundur.

2018 yılı için 5 Adet Alüminyum Petek Temizleme Fiyatı 250 TL dir.

2021 yılı için 5 Adet Alüminyum Petek Temizleme Fiyatı 400 TL dir.

Petek Temizliği Fiyatları 2018 | Uzmanlar Tesisat

Petek Temizliği Fiyatları 2018 | Uzmanlar Tesisat

Petek Temizleme Fiyatına etki eden faktörleri aşağıda madde madde sıralayalım

  • Temizlik sırasında kullanılan yöntem fiyata etki eder.
  • Evinizdeki petek sayısı fiyata etki eder.
  • Peteklerin büyüklüğü  fiyata etki ETMEZ.
  • Temizlik sırasında kullanılan kimyasal ilaç fiyata etki eder.
  • Her kalorifer petek tesisatı farklı özelliklerde olduğu için fiyatlar da farklı olabilir. Misal alüminyum petek temizliği fiyatı ile panel petek fiyatı aynı olmaz çünkü temizlik için ayrılması gereken süreler ve kullanılacak cihaz farklı olacaktır.
  • Fiyatlara aynı zamanda temizlikte kullanılan yöntem de etki eder. Ayrıca tesisatçınızın deneyimi, uzmanlığı petek temizliğini en iyi şekilde yapıyor olması da fiyatlara yansıyacaktır.

Petek Temizleme Ücreti  Petek Temizliği Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Kombi petek temizleme fiyatları, kalorifer peteği temizleme fiyatı, petek temizleme kaç para ve kalorifer ısıtma tesisat temizleme ücreti soruları çok sorulur. Petek temizliği yaptırmak isterseniz öncelikle kalorifer tesisatı hakkında karşı tarafa bilgi verilmesi gereklidir.  Tesisatta bulunan petek sayısı fiyatların belirlenmesinde en önemli kriterdir. Petek temizliği kaç para diye tesisatçıdan fiyat almak istediğinizde sonradan sürprizle karşılaşmamak için doğru firmayı seçmek zorundasınız.

Petekleri görmeden fiyat veren firma önce petek sayısını sonra petek cinsini soracaktır. Bazı servislerde küçük fiyat farklılıkları olsa da neticeden daha memnun kalabilirsiniz. Bu nedenle öncelikle cihazla ilaçla petek temizliği yapan bir tesisatçı ile görüşmenizde yarar vardır. Kalorifer petek temizliği fiyatları güncel,  radyatör petek temizliği fiyatları için Uzmanlar Tesisatı arayabilirsiniz.

Petek temizliği fiyatları ne kadar, radyatör kombi temizleme bakım fiyatları,  kombi petek temizleme fiyatları İstanbul servis fiyatları için bizi arayın.

Benzer Gönderiler: