Petek Toz Temizliği 285 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Çatalca petek toz temizliği, hem kalorifer petek tesisat temizliğini hemde petek arası toz temizlini yapar. Bu uygulamaları profesyonel makineler ve tecrübeli ustalarla yapar. Çatalca petek toz temizliği hizmeti veren firmamız petekleri kuru buharla temizlemektedir. Peteklerin üstünden baktığınızda toz temizliğine ne kadar ihtiyacınız olduğunu anlayabilirsiniz. Petek ızgara aralarını temizlemek zordur.  Tozları makine olmadan evdeki imkanlarımızla temizlememiz olanaksızdır. Bu nedenle profesyonel yardım almanızda yarar vardır.

Evde bu işi yapmaya çalışan çok insan vardır. Evdeki imkanlarla kısmi temizleme yapıldığına çok şahit olduk. Sonradan bizi arayıp ben evdeki petek ızgara aralarında oluşan tozları temizlemeye çalıştım. Ama ulaşmadığım yerler kaldı ne yapmalıyım? Bu soruya verdiğimiz cevap; bu işin yapılabilmesi için buharlı basınçlı makinenin olması gerektiğidir.

Çatalca Petek Toz Temizliği Nedir?

Petek tesisat temizliği kadar önemli olan petek toz temizliğini atlamayın. Peteklerin ızgara aralarında birikmiş olan tozların temizlenmesi için yardım alın. Bu tozlar temizlenmediğinde ısının etkisiyle yanar ve kötü kokmaya başlar. Tozlar ısıyla hareketlendiğinden evinize yayılır ve mecburen tozları solumaya başlarsınız. Sağlığınızı riske atmamak ve petek tozlarının temizlenmesi için firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Çatalca petek toz temizliği yapan tesisatçılarımız bu işin önemine haizdir. Petek aralarında oluşan tozların temizliğinin ne kadar önemli olduğunu her fırsatta ifade ediyoruz. Petek aralarındaki tozlar hem koku yapar hem de alerjik hastalıklara zemin hazırlar. Bu açıdan peteklerin içine eğilip bakın, petek aralarındaki tozlanma ne düzeyde görün. Eğer aşırı kir toz var ise mutlaka bu kirliliği temizletin.

Çatalca Petek Toz Temizliği | Uzmanlar Tesisat

Çatalca Petek Toz Temizliği | Uzmanlar Tesisat

Çatalca Petek Toz Temizliği Nedir Nasıl Yapılır?

Çatalca petek dışı toz temizliğinin yaptığı bu hizmet çok bilinmez. Kuru buhar püskürterek petek ızgaralarının üzerindeki tozları temizliyoruz. Ustalar petekleri sökmeden kuru buhar püskürten cihazla tozları temizler. Tozların etrafa yayılmaması için de peteğin alt kısmına tek kullanımlık bir bez takıyoruz.. Peteğin üst tarafından buharlı makineyle temizlik yapıyoruz. Tozdan temizlenen tozlar ve kirler petek altında taktığımız bezlerde toplanır. Profesyonelce yapılan temizlik işleminde etrafı kirletmeyiz ve petek aralarını temizleyip dezenfekte ederiz. Bu temizlik sayesinde kış ayı geldiğinde sağlıklı ısınırsınız. Petekleri ısınmak için açtığınızda peteklerden koku gelmez. Peteklerdeki tozların yanması ile duvarlarda ve perdelerde oluşan is ortadan kalkar. En önemlisi de tozlar uçuşmaz ve solunum yolu ile sizleri hasta etmez. Petek arası toz temizliğiyle sağlıklı ısınma gerçekleşir. Çatalca petek toz temizliği ekipleri ile bu uygulamayı yaptırın kışı sağlıklı ve sıcak geçirin.

Benzer Gönderiler: