Petek Toz Temizliği 232 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Esenkent petek toz temizliği hizmetini profesyonel buharlı makinelerle yapmaktayız. Buharlı cihazımızla bütün petekleri tozlardan temizliyoruz. Esenkent petek toz temizliği hizmeti sonucu tozlardan arındırdığımız dezenfekte ettiğimiz peteklere kavuşursunuz. 

Esenkent petek temizliği servisimize sahadayken çok sorulmaktadır. Makinesiz petek temizleme olur mu? Bu soruya verdiğimiz cevap her zaman hayır olmuştur. Makine bu işin olmaz ise olmazı ve en etkili aracıdır. Makine olmadan zaten insanlar evlerinde kendi çabalarıyla kısmi temizliği yapmaktadır. Bu durumda neden profesyonel yardım alıp boşuna para versinler. Eğer makineniz yok ise bu işide yapmayın derim. Çünkü, makine olmadan petek toz temizliğini yapamayacağınızdan insanları mağdur edersiniz.

Esenkent petek toz temizliği firmamız peteklerinizin tozunu buharlı cihazla temizlemektedir. Evde kendi başınıza temizleyemediğiniz tozları pratik bir şekilde temizleriz. Evinizin havası bir anda değişir, peteklerinize güzel bir bakım yaptığımızdan, petekleride dezenfekte etmiş oluruz.

Esenkent Petek Toz Temizliği Servisi ile Petek Arası Toz Temizleme Nedir?

Esenkent petek dışı toz temizliği yapmamızdaki amaç peteklerde ulaşılamayan yerlerde birikmiş olan tozları temizlemektir. Ulaşılamayan, ancak gözle görülen yerlerdeki tozları buharlı cihazla temizliyoruz. Petek tozları ısındığında havada uçuşmaya başlar. Tozların soluduğumuzda hastalıklara davetiye çıkarmış oluruz. Ayrıca ısıyla birlikte yanan tozlar evin kötü kokmasına neden olur. Tüm bu olumsuzlukların ortadan kaldırılması için petek toz temizliğini öneriyoruz.

Esenkent Petek Toz Temizliği | Uzmanlar Tesisat

Esenkent Petek Toz Temizliği | Uzmanlar Tesisat

Buhar ve basıncın etkisiyle ortaya çıkan uygulamayla petek aralarında ulaşılması zor olan yerleri temizleriz. Esenkent mahallesi petek dışı toz temizleme ekipleri bu işi teknolojik makinelerle yapmaktadır.

Esenkent Petek Toz Temizliği Servisi Petek Aralarını Nasıl Temizler?

Kalorifer petek yıkama denince petek tesisat temizliği akla gelir. Buharlı petek temizleme denincede petek dışı toz temizleme akla gelir. Petek tesisat temizliği makinesiyle petek toz temizliği yapılamaz. Aynı şekilde petek toz temizleme makinesiylede petek tesisat temizliği yapılamaz. Yani her işin kendine uygun makinesi ile yapılması gereklidir.

Esenkent petek toz temizliği servisi bu işi yüksek basınçlı makineyle yapmaktadır. Petekleri sökmeden petek tozlarını temizliyoruz. Peteklerin dışını, ızgaralar aralarını  kirden, tozdan temizliyoruz. Temizlik sırasında kuru buhar kullanıldığından, peteklere bir zarar gelmez. Kimyasal ilaç kullanmadığımız için paslanma riski oluşmaz. Petek üstlerinden buharlı makineyle 8 bar basınçla buharlı temizliği yapıyoruz. Petek altlarınada bez taktığımızdan, temizliği yaparken çıkan pislikleri burada topluyoruz. Bu sayede, petek toz temizliğini etrafı kirletmeden yapıyoruz.

Benzer Gönderiler: