Petek Toz Temizliği 299 kez görüntülendi
1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Henüz puan verilmemiş)
Gönderiyi OylaLoading...

Florya petek toz temizliği servisimizle peteklerde biriken tozlar ve tozlara bağlı oluşan bakterilerde temizleriz. Florya petek tesisat yıkama yapan servisimiz aynı zamanda petek toz temizlemeyide yapar. Petek tesisat yıkama dediğimiz şey nedir? Petek tesisat içinin makineyle temizlenerek peteklerin daha iyi ısıtmasını sağlamaktır.

Petek arası tozları temizlememizde sağlık açısından önem arz eder. Petek tozlarını buharlı makineyle temizleriz. Florya petek temizlemeye, hem kalorifer petek tesisat temizliğini hemde petek arası toz temizliğini yaptırabilirsiniz.

Florya Petek Toz Temizliği Nedir?

Petek tozu temizleme, petek toz temizliği nedir? Kuru buhar veren cihazla peteklerin dışında, ızgaralarında birikmiş tozların temizlenmesidir. Sağlık açısından önemli bir risk olarak görülen tozları temizliyoruz. Tozlar peteklerin ısındığı dönemde etrafa kötü koku yayarak havada uçuşmaya başlar. Bunları soluyan kişiler başta alerjik hastalıklar olmak üzere çeşitli sağlık sorunları yaşayabilir. Tozların birikmesi ve petek toz temizliğinin yapılmaması risktir. Tozların birikmesi, mite böceklerin yaşaması için çok uygun bir ortam hazırlar. Bunun gibi sebepler petek toz temizliği yapılmasının gerekliliğini ortaya koymaktadır.

Makinasız petek temizleme yapılmayacağını evde kendi çabanızla yaptığınız temizliktede görürsünüz. Çünkü petek aralarında biriken toz yumaklarının temizlenmesi için peteğin ulaşılmadık yeri kalmamalıdır. Ancak evde kendi çabanızla bunu yapmanız elbette zordur. Florya petek toz temizliği ile bu uygulama makineler ile yapıldığı için kolay olacaktır.

Florya Petek Toz Temizliği | Uzmanlar Tesisat

Florya Petek Toz Temizliği | Uzmanlar Tesisat

Florya Petek Toz Temizliği Nasıl Yapar?

Florya petek dışı temizliği, petek araları toz temizliği için olmazsa olmaz nedir? Bunun için petek arası toz temizleme makinası şarttır. Evde peteklerin tozu elbette alınır ancak bu temizlik tam olarak gerçekleşmez. Çünkü, petek aralarında ulaşılamayacak yer çoktur. Siz buralara ulaşmak için yoğun çaba sarf edip temizlik yaparsınız. Ancak yeterli olmadığını kendinizde net görebilirsiniz. Oysa bu işi profesyonel makinalarla yapan servislere yaptırmalısınız.

Bu temizlik işleminde her peteğin altına tek kullanımlık bir bez takarız. Petekleri, kuru buhar veren cihazla tozdan ve kirlerden temizleriz. Temizlik işlemi bittiğinde peteklerin yeni gibi olduğuna tanık olacaksınız. Florya petek toz temizliği yapan servis ihtiyacınızda firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Benzer Gönderiler: